Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη  Βρύναινα Αλμυρού

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού

Κλοπή  σε νό στην Βρύνινα του Αλμυρού, που διαπράχθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου εξιχνίασε η Αστυνομία .

Δράστης είναι ένας 30χρονος ο οποίος αφού αφαίρεσε κιγκλίδωμα και παρασε το παράθυρο της ς, μπήκε στον χώρο και αφαίρεσε αντικείμενα τα οποία προορίζονταν ή ήταν αφιερωμένα στη θρησκευτική λατρεία (Ευαγγέλιο, ιερά σκεύη, αφιερώματα και τάματα).

Στη συνέχεια, το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου μετέφερε τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει και τα παρέδωσε σε δύο άνδρες ηλικίας 42 και 75 ετών, οι οποίοι διατηρούν κοσμηματοπωλεία στον Αλμυρό, προσπαθώντας να τους τα πουλήσει.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι   αναζήτησαν τον 75χρονο, ο οποίος αποδέχθηκε τα προαναφερόμενα και μαζί με τους αστυνομικούς μετέβησαν σε αποθήκη του σπιτιού του, όπου τους παρέδωσε έναν μαύρο αστυνομικό σάκο και μία δερνη τσάντα, που περιείχαν τα κλεμμένα αντικείμενα.

Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τον ιερέα του ναού.

Σε βάρος των δύο κοσμηματοπωλών σχηματίστηκε για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος ενώ σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Εν τω μεταξύ, σχετικά με από ιερό ναό στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μαγνησίας και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τριών ατόμων για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, συνελήφθη, σήμερα (22-09-2020) το μεσημέρι στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας από τους , δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Βόλου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση