Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στον Αλμυρό Μαγνησίας
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στον Αλμυρό Μαγνησίας

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στον Αλμυρό Μαγνησίας

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους , σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων ς

Εξιχνιάστηκε μετά από ενδελεχή και μεθοδική αστυνομική της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, κλοπή σε κοσμηματοπωλείο που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στον Αλμυρό ς.

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους , ηλικίας 31 και 25 ετών (αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Όπως εξακριβώθηκε έπειτα από συλλογή και συνδυαστική και αξιο όλων των στοιχείων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της ερευνητικής διαδικασίας, οι δύο δράστες μαζί με τουλάχιστον τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της (17-09-) στον Αλμυρό, διέρρηξαν κεντρική είσοδο κοσμηματοπωλείου και έκλεψαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την για την ταυτο των υπολοίπων συνεργών των δραστών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση