Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκε κλοπή από το εργοστάσιο “Εύρηκα”
Εξιχνιάστηκε κλοπή από το εργοστάσιο “Εύρηκα”

Εξιχνιάστηκε κλοπή από το εργοστάσιο “Εύρηκα”

 
 Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, κλοπή που είχε σημειωθεί τον Απρίλιο 2009 στο εργοστάσιο “Εύρηκα”.
Τρεις άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει 6.000 ευρώ κι ένα λάπτοπ.
Από την εξέταση dna διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των τριών δραστών είναι 32χρονος Αλβανός, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου συνελήφθη 23χρονος κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου 60χρονος, που οδηγούσαν στερούμενοι ς ικανότητας οδήγησης, ενώ από αστυνομικούς του συνελήφθησαν 55χρονος Αλβανός και 23χρονη ομοεθνής του καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Συνελήφθησαν 11 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση στο Αλιβέρι

 

Εν τω μεταξύ, συνελήφθησαν 11 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας.
 Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθησαν ένας 69χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε κατα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε 20 μήνες με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για παράβαση νομοθεσίας περί θεμάτων κοινωνικής ασφάλισης.
Από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 45χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή ς- η πρώτη έξι μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ- και η δεύτερη με επτά μήνες φυλάκιση και τριετή αναστολή, για οικοδομικές παραβάσεις και οι δύο.
Επίσης, συνελήφθη 41χρονος σε βάροε του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστικής απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για ελαφρά σωματική κατά συρροή και φθορά ξένης περιουσίας κατά συρροή, ενώ τέλος συνελήφθη 39χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε κατα του Α' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για κλοπή.
Τέλος από αστυνομικούς της Τροχαίας, στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν επτά άτομα, ένας 58χρονος, ένας 64χρονος, ένας 42χρονος, ένας 24χρονος, μια 54χρονη να οδηγούν χωρίς δίπλωμα και ένας 25χρονος κι ένας 45χρονος να οδηγούν Ι.Χ.Ε. όχημα στερούμενοι επίσης ς ικανότητας οδήγησης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση