Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών  σε καταστήματα του Βόλου
Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών  σε καταστήματα του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών  σε καταστήματα του Βόλου

 

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας οκτώ περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν σε καταστήματα της πόλης του Βόλου.

Συνελήφθη (24-07-2020) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αμα των διακεκριμένων περιπτώσεων ς.

Ειδικότερα, οι τρεις πρωινές ώρες της (24-07-2020) εισήλθαν σε με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, πλην όμως, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι το παραπάνω χρονικό διάστημα διέπραξαν μία σε , από το οποίο αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και τρεις ακόμη απόπειρες κλοπών καταστημάτων.

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι την (17-07-2020) δύο από τους προαναφερόμενους μαζί με άλλο συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, διέπραξαν τρεις κλοπές σε καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, είδη ρουχισμού και ένα τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση