Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Eξιχνιάστηκαν κλοπές σε Ι. Ν. της Λάρισας
Eξιχνιάστηκαν κλοπές σε Ι. Ν. της Λάρισας

Eξιχνιάστηκαν κλοπές σε Ι. Ν. της Λάρισας

Εξιχνιάστηκν, ύστερ από μεθοδική και εμπεριστατωμένη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ς, τρεις περιπτώσεις κλοπών, δύο τετελεσμένες και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς της ς.

Συνελήφθησαν ως των κλοπών, σήμερα (02-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 23 ετών.

Ειδικότερα, οι μετέβησαν από κοινού σε παρεκκλήσι Ιερού Ναού και αποπειράθηκαν να παραβιάσουν το παγκάρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής ς εξακριβώθηκε ότι τις (11/12-05-2017) και (27/28-05-2017), οι δύο συνεργοί διέρρηξαν άλλους δύο Ιερούς Ναούς της πόλης και αφαίρεσαν από τα παγκάρια χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση