Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές από το Α.Τ. Τεμπών
Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές από το Α.Τ. Τεμπών

Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές από το Α.Τ. Τεμπών

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη , συνολικά (13) περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Σχηματίστηκε σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 20 και 28 ετών, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων ς.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής ς και την κατάλληλη αξιο στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από (03-12-2018) έως (24-05-2019), οι δράστες μετέβησαν με διάφορα οχήματα, κλεμμένα ή μη, σε , αποθήκες, , οικίες και Ιερό αό, και αφαίρεσαν διάφορα μηχανήματα και γεωργικά εργαλεία (βάνες ς, αλυσοπρίονα, εξαρτήματα και μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα, κ.α.), καθώς και χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, σε μία περίπτωση, διέρρηξαν καφενείο, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν από το εσωτερικό χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Η σχηματισθείσα θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση