Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι
Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι

Εξιχνιάσθηκε, η δολοφονί του 19χρονου Θωμά τον περσμένο Μάρτιο στην Ηρώων στο Μαρούσι.

Όπως προέκυψε από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δράστες είναι τρεις Αλβανοί ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Η ανθρωποκτονία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των τριών δραστών και το θύμα πριν τη μοιραία συνάντηση είχαν διαπληκτιστεί τηλεφωνικά, καθώς ο 19χρονος φέρεται να είχε «παραγγέλει» στους τρεις Αλβανούς μικροποσότητα ναρκωτικών που δεν παρέδωσαν ποτέ στον νεαρό.

Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμε φίλους του θύματος.

Επιπλέον, ο δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει  τον τρίτο από τους παρευρισκόμε φίλους του θύματος.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για , κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. .

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση