Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι
Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι

Εξιχνιάσθηκε, η δολοφονί του 19χρονου Θωμά τον περσμένο Μάρτιο στην πλατεία ων στο Μαρούσι.

Όπως προέκυψε από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δράστες είναι τρεις ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Η ανθρωποκτονία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου , στην πλατεία ων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των τριών δραστών και το θύμα πριν τη μοιραία είχαν διαπληκτιστεί τηλεφωνικά, καθώς ο 19χρονος φέρεται να είχε «παραγγέλει» στους τρεις Αλβανούς μικροποσότητα ναρκωτικών που δεν παρέδωσαν ποτέ στον νεαρό.

Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Επιπλέον, ο δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει  τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για , κλοπές, αποδοχή και κ.λπ. αδικήματα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση