Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάσθηκαν δύο υποθέσεις κλοπής από οικίες στο Βόλο
Εξιχνιάσθηκαν δύο υποθέσεις κλοπής από οικίες στο Βόλο

Εξιχνιάσθηκαν δύο υποθέσεις κλοπής από οικίες στο Βόλο

Εξιχνιάσθηκν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου δύο υποθέσεις κλοπής από οικίες στην πόλη του Βόλου που διαπράχθηκαν πριν από ένα μήνα περίπου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 18 και 16 ετών, για το αμα της κλοπής, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα κατά το διήμερο 3/4-06- διέρρηξαν δύο οικίες ημεδαπών και αφαίρεσαν συνολικά από το εσωτερικό τους μία παιχνιδομηνανή, ένα και χρυσά κοσμήματα, συνολικής εκτιμώμενης χρηματικής αξίας (10.800) ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συλλήψεις για

ια παραση σφραγίδας καντίνας συνελήφθη 51χρονη από αστυνομικούς του Σκιάθου. Ειδικότερα, η 51χρονη εντοπίστηκε να λειτουργεί καντίνα παραβιάζοντας τη σφραγίδα που είχε επιβληθεί από την αρμόδια Αρχή.

Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθησαν δυο Αλβανοί ηλικίας 44 και 42 ετών, καθώς ο μεν πρώτος λειτουργούσε κατάστημα εμπορίας φρούτων και κι ο δεύτερος καντίνα, στερούμενοι και οι δύο άδειας λειτουργίας.

Τέλος από αστυνομικούς του Περιφέρειας κατελήφθη 48χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές να επαιτεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση