Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπής στο Βόλο
Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπής στο Βόλο

Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπής στο Βόλο

Εξιχνιάστηκν πό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, τρεις που διαπράχθηκαν σε καταστήματα του Βόλου και σχηματίστηκε σε βάρος 18χρονου, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, από την αστυνομική προέκυψε ότι, ο τις νυχτερινές ώρες (02/03-02-2019) στο Βόλο, διέπραξε συνολικά τρεις κλοπές – διαρρήξεις σε ισάριθμα καταστήματα, αποκομίζοντας το χρηματικό ποσό των (505) ευρώ και ένα tablet.

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απάτης

Επίσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου,εξιχνιάστηκαν δύο μέσω διαδικτύου σε βάρος 23χρονου και 38χρονου και σχηματίστηκε σε βάρος 32χρονου για το αδίκημα της απάτης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική , ο 32χρονος το τελευταίο δίμηνο ανήρτησε δύο ηλεκτρονικές αγγελίες σε σχετικά με την πώληση δύο οχημάτων και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία έπεισε τους παθόντες να καταθέσουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του τα χρηματικά ποσά των (1.000) και (350) ευρώ αντίστοιχα, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχουν ολοκληρωθεί οι αγοραπωλησίες.

Σύλληψη φυγόποινου

Τέλος συνελήφθη χθες (04-02-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 63χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και μία απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βόλου, με συνολική ποινή κάθειρξης (6) ετών και συνολική χρηματική ποινή (9.000) ευρώ, για υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί επιταγών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση