Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνίαση κλοπών σε καταστήματα και τροχοφόρου  στο Βόλο
Εξιχνίαση κλοπών σε καταστήματα και τροχοφόρου  στο Βόλο

Εξιχνίαση κλοπών σε καταστήματα και τροχοφόρου  στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας -6- σε καταστήματα, εκ των οποίων -3- τετελεσμένες και -3- σε , καθώς και -1- περίπτωση ς τροχοφόρου, που διαπράχθηκαν στην πόλη του .

Συνελήφθη, χθες (09-12-2022) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας  , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για .

Επιπλέον, στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται ως κατηγορούμενη  γυναίκα, συνεργός του δράστη σε -4- εκ των προαναφερόμενων περιπτώσεων ς.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης διέρρηξε την κεντρική θύρα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των -30- ευρώ, καθώς και ένα χαρτονόμισμα άλλης Χώρας.

Στη συνέχεια, ο προαναφερόμενος αποχώρησε, ωστόσο έγινε αντιληπτός και έπειτα από άμεσες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς, από κοινού σε ορισμένες περιπτώσεις με την ημεδαπή γυναίκα, κατά το χρονικό διάστημα από 26-11-2022 έως 2-12-2022 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, διέπραξαν τις κάτωθι αξιόποινες πράξεις:

  • την 26-11-2022, κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ζαχαροπλαστείο), αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ,

  • την 2-12-2022, -3- απόπειρες κλοπής σε καταστήματα (κάβα ποτών, κατάστημα εμπορίας λευκών ειδών και κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων), ενώ

  • την 2-12-2022, ο δράστης αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο), το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • τα αφαιρεθέντα στην χθεσινή (9-12-2022) περίπτωση κλοπής, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο,

  • διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και

  • δίκυκλη , ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία αφαιρέθηκε την 28/29-11-2022 από σημείο της πόλης και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση