Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνίαση κλοπών σε καταστήματα και τροχοφόρου  στο Βόλο
Εξιχνίαση κλοπών σε καταστήματα και τροχοφόρου  στο Βόλο

Εξιχνίαση κλοπών σε καταστήματα και τροχοφόρου  στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου -6- περιπτώσεις κλοπών σε , εκ των οποίων -3- τετελεσμένες και -3- σε απόπειρα, καθώς και -1- περίπτωση κλοπής τροχοφόρου, που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη, χθες (09-12-2022) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας  άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Επιπλέον, στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται ως κατηγορούμενη  , συνεργός του δράστη σε -4- εκ των προαναφερόμενων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης διέρρηξε την κεντρική θύρα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-) της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό των -30- ευρώ, καθώς και ένα άλλης Χώρας.

Στη συνέχεια, ο προαναφερόμενος αποχώρησε, ωστόσο έγινε αντιληπτός και έπειτα από άμεσες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς, από κοινού σε ορισμένες περιπτώσεις με την ημεδαπή , κατά το χρονικό διάστημα από 26-11-2022 έως 2-12-2022 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, διέπραξαν τις κάτωθι αξιόποινες πράξεις:

  • την 26-11-2022, κλοπή σε υγειονομικού ενδιαφέροντος (ζαχαροπλαστείο), αφαιρώντας το χρηματικό των -100- ευρώ,

  • την 2-12-2022, -3- απόπειρες κλοπής σε (κάβα ποτών, εμπορίας λευκών ειδών και κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων), ενώ

  • την 2-12-2022, ο δράστης αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο), το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • τα αφαιρεθέντα στην χθεσινή (9-12-2022) περίπτωση κλοπής, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο,

  • διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και

  • δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία αφαιρέθηκε την 28/29-11-2022 από σημείο της πόλης και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση