Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνίαση κλοπής από περίπτερο
Εξιχνίαση κλοπής από περίπτερο

Εξιχνίαση κλοπής από περίπτερο

Από την εξιχνιάστηκε μί και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, την (15-08-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, ο 21χρονος διέρρηξε περίπτερο, ιδιοκτησίας 52χρονης και αφαίρεσε από το εσωτερικό μία φορητή τηλεόραση, μία βιντεοκάμερα, ένα κυνηγετικό όπλο, καθώς και το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Σύλληψη για κατοχή μικροποσότητας ς

Συνελήφθη, σήμερα (15-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) , ένας 20χρονος, υπήκοος Κύπρου, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης ς και ένας τρίφτης κάνναβης.

Είχε αναβολικά

Για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθησαν 35χρονος και 50χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη 35χρονος, καθώς στο πλαίσιο νομότυπης έρευνας που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 97 δισκία και 22 φαρμακευτικές αμπούλες με αναβολικά.

Επίσης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη 50χρονος. Αρχικά σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μία ποσότητα βάρους 1,9γρ.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν δύο γυάλες οι οποίες περιείχαν ποσότητα καθαρού βάρους 42.75γρ. Να σημειωθεί ότι ο 50χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

anavolika

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση