Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απάτης στο Βόλο
Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απάτης στο Βόλο

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απάτης στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου δύο περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένη και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στο Βόλο σε βάρος δύο ιδιοκτητών πρατηρίων καυσίμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου και ενός ακόμη αγνώστου συνεργού του για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, την (25-11-2019) άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων και με το πρόσχημα αγοράς πετρελαίου, απέστειλε πλαστό παραστατικό τραπεζικής συναλλαγής κατάθεσης χρηματικού ποσού, ενώ στη συνέχεια έπεισε τον παθόντα, με το πρόσχημα της εκ παραδρομής κατάθεσης επιπλέον χρηματικού ποσού, να του επιστρέψει το χρηματικό ποσό των (5.400) ευρώ, σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο τον 22χρονο.

Την (26-11-2019) ανωτέρω δράστες αποπειράθηκαν, με την ίδια μεθοδολογία, να εξαπατήσουν έναν ακόμη ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Δημόσια διαβούλευση σχετικά με τη θέσπιση πιο φιλόδοξου στόχου της ΕΕ για το κλίμα ως τ… - https://t.co/Jg6LnhKkAy -

  • Είκοσι έξι πρόστιμα χθες στη Μαγνησία - https://t.co/UloMVg6qHZ -

  • Κέλλας: Με τη βοήθεια του Θεού, νικητής, μετά από μια σκληρή μάχη #ΧρήστοςΚέλλας - https://t.co/ZxAujmj4zT -

"Αλιεύοντας" την είδηση