Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνίαση δύο ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων  στο Βόλο
Εξιχνίαση δύο ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων  στο Βόλο

Εξιχνίαση δύο ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων  στο Βόλο

 

Δράστες τυγχάνουν -3- άτομα, -2- άνδρες και -1- γυναίκα

Εξιχνιάστηκαν από την δύο περιπτώσεις ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων, που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο πενθήμερο στο Βόλο.

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς  χθες (30-03-) το βράδυ στο Βόλο, ένας αλλοδαπός και μία ημεδαπή, για το αμα της ληστείας, ενώ επιπλέον σήμερα (31-03-) το μεσημέρι συνελήφθη και ο τρίτος ημεδαπός δράστης, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Βόλου, για το ίδιο αμα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δύο άνδρες, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 26-03-2022 και 29-03-2022, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παρασαν τις πόρτες των οικιών ηλικιωμένων ημεδαπών, άνδρα και γυναίκας, αντίστοιχα, και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, ακινητοποίησαν τους παθόντες, ασκώντας λεκτική και σωματική βία.

Ακολούθως, αφαίρεσαν, στην πρώτη περίπτωση, δύο μπουφάν που περιείχαν το χρηματικό των -100- ευρώ και στη δεύτερη περίπτωση, ένα πορτοφόλι που δεν περιείχε .

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, η ημεδαπή είχε το ρόλο της τσιλιαδόρου, αναμένοντας εξωτερικά των οικιών.

Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός και η ημεδαπή τυγχάνουν δύο από τους τέσσερις συνολικά της ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής που διαπράχθηκε προχθές (29-03-2022) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση