Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνίαση διαρρήξεων σε Βόλο, Αλυκές και Ριζόμυλο
Εξιχνίαση διαρρήξεων σε Βόλο,  Αλυκές  και Ριζόμυλο

Εξιχνίαση διαρρήξεων σε Βόλο, Αλυκές και Ριζόμυλο

Τέσσερις διαρρήξεις και μία απόπειρα εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου  και ως δράστες  συνελήφθησαν τρεις νεαροί (ηλικίας 20, 21 και 22 ετών) αθίγγανοι  από το ,  ενώ στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και χασίς.

Οι διαρρήξεις και η απόπειρα σημειώθηκαν από 1ης έως 17 Δεκεμβρίου.

Οι τρεις δράστες 1η Δεκεμβρίου διέρρηξαν παράθυρο οικίας 59χρονου στο , κι αφαίρεσαν από το εσωτερικό, , απροσδιορίστου αξίας, τρεις λίρες, συλλεκτικά χαρτονομίσματα, και το χρηματικό ποσό των 1.500 .

Το Σάββατο 15  Δεκεμβρίου διέρρηξαν μπαλκονόπορτα οικίας 47χρονου στις Αλυκές απ' όπου αφαίρεσαν αξίας 500 ευρώ.

Χθες Δευτέρα, οι τρεις νεαροί δράστες, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 68χρονης στο Βόλο απ' όπου αφαίρεσαν κασετίνα με κοσμήματα αξίας 500 ευρώ, ενώ την ίδια ημέρα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία 32χρονου στο Διμήνι, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή και στη συνέχεια διέρρηξαν παράθυρο οικίας 48χρονου στο Βόλο, απ' όπου αφαίρεσαν κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, 10 χρυσές λίρες Αγγλίας, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα τάμπλετ και 3.000 ευρώ.

Από την αξιοποίηση πληροφοριών, της Ασφάλειας πραγματοποίησαν στον οικισμό αθίγγανων στο   και  στα σπίτια των τριών νεαρών.

Στην οικία του 20χρονου, εντοπίστηκε το ένα από τα δύο κινητά που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι του 48χρονου στο Βόλο, ενώ ο παρέδωσε την κασετίνα με τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι της 68χρονης.

Στην οικία του 22χρονου, βρέθηκε το δεύτερο από τα δύο κινητά που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι του 48χρονου, ενώ κατασχέθηκε και μία ποσότητα χασίς βάρους 1,46 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση