Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνίαση απάτης με υπολογιστή
Εξιχνίαση απάτης με υπολογιστή

Εξιχνίαση απάτης με υπολογιστή

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης με υπολογιστή και από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα για απάτη που διαπράχθηκε την 01-04- σε βάρος γυναίκας.

Η παθούσα έλαβε ηλεκτρονικό που περιείχε ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link), με φερόμενο ως αποστολέα αυτού, , στην οποία η παθούσα διατηρεί λογαριασμό.

Η παθούσα πείσθηκε και «ακολούθησε» τον εν λόγω σύνδεσμο, ο οποίος την οδήγησε σε ιστότοπο που ομοίαζε με αυτόν της ς, ζητώντας της να προβεί σε επαλήθευση των προσωπικών της στοιχείων (username, password) προκειμένου δήθεν να έχει ξανά κανονική πρόσβαση στις λειτουργίες του ηλεκτρονικού τραπεζικού της λογαριασμού με πιο ασφαλή τρόπο.

Κατόπιν των ανωτέρω, αφού η παθούσα καταχώρισε τα προαναφερόμενα στοιχεία, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συναλλαγή, ύψους -5.000- ευρώ, σε λογαριασμό διαδικτυακού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος του αλλοδαπού δράστη.

Σύλληψη για παράβαση της ς περί όπλων

, χθες (15-05-) το βράδυ στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο αποσκευών κατελήφθη να κατέχει μέσα σε βαλίτσα -1- λειτουργικό κρότου – λάμψης με κενό γεμιστήρα, καθώς και -28- αβολίδωτα , τα οποία κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση