Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έξι περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου,
Έξι περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου,

Έξι περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου,

Έξι περιπτώσεις κλοπών, απόπειρες κλοπών και ληστεία σε Βόλο και εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, καθώς συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Βόλο ως δράστες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 56χρονος Ρουμάνος κι ένας 47χρονος Γεωργιανός με ελληνική υπηκοότητα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακριμένων περιπτώσεων κλοπής, της κλοπής, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της ληστείας.
Οι δράστες από τη Θεσσαλονίκη, κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά τους βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 6,28γρ., ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, διάφορα , πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, το ποσό των 370 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 6 Απριλίου έως σήμερα, οι δύο συνεργοί αποπειράθηκαν να διαρρήξουν τρία , σπάζοντας τον “μύλο” από τις πόρτες,  ενώ στο “στόχαστρό” τους ήταν μόνο σπίτι και.
Οι δράστες μπήκαν σε δύο απ' όπου δεν αφαίρεσαν κάτι,  ενώ στην τρίτη περίπτωση δεν ολοκλήρωσαν τη πράξη τους.
Σήμερα μπήκαν σε στην παραλία  κι αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας περίπου 2.000 ευρώ και το ποσό των 20 ευρώ.
Μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
Επιπρόσθετα στις 27 Μαρτίου στη , οι δύο δράστες είχαν διαπράξει άλλες δύο κλοπές από οικίες, αφαιρώντας συνολικά διάφορα χρυσαφικά αξίας 5.000 και 2.000 ευρώ αντίστοιχα και χρηματικό ποσό.
Ακόμη  προέκυψε ότι εμπλέκονταν και σε  ληστεία που διαπράχθηκε το πρωί στις 29 Μαρτίου σε σπίτι στη Λάρισα.
Οι δράστες, είχαν μπεί στο σπίτι και κάποια στιγμή γείτονας είχε ακούσει τον θόρυβο κι όταν πηγε να δει τι συμβαίνει τον είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο κι είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που μέσα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα εξιχνίασε άμεσα την δράση των δραστών από τη Θεσσαλονίκη.
Αλλοδαπός πουλούσε  αθλητικά παπούτσια
Για παρεμπόριο συνελήφθη σήμερα 38χρονος Σενεγαλέζος από αστυνομικούς του .
Ο αλλοδαπός, κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση 30 α αθλητικά παπούτσια, στερούμενος σχετικής άδειας.
Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό ύψους 200 ευρώ.
Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ.Β.Πηλίου, συνελήφθη 53χρονη στη Ζαγορά  να οδηγεί δίκυκλο στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση