Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ηρωίνη στη Μαγνησία
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ηρωίνη στη Μαγνησία

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ηρωίνη στη Μαγνησία

Στην εξάρθρωση συμμορίς που δρστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στη Μαγνησία, προχώρησε το τμήμα Δίωξης αρκωτικών .

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον “αρχηγό” της σπείρας, έναν 48χρονο και την 70χρονη μητέρα του κι έναν 47χρονο.

Σε έρευνα που έγινε σε τέσσερα α των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 105,1γρ. ηρωίνης, που αντιστοιχεί σε περίπου 1.050 δόσεις και η αξία της υπολογίζεται στις 5.000ευρώ, μία ποσότητα χασίς βάρους 0,85γρ., 47 ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρία τηλέφωνα, ένα γκλομπ, και το χρηματικό ποσό των 2.590ευρώ.

Ο 48χρονος “αρχηγός” της σπείρας είχε αναλάβει τον ρόλο του προμηθευτή, ενώ ο 47χρονος συνεργός του είχε περιφερειακό ρόλο κι είχε αναλάβει μαζί με την 70χρονη την φύλαξη των ποσοτήτων.

Ο 48χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα, για του αρ.187 του Π.Κ. για , παρ.5 του .4139/2013 περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του Νόμου περί όπλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση