Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ετήσια φυλάκιση για κλοπή σε ζευγάρι Βολιωτών
Ετήσια φυλάκιση για κλοπή σε ζευγάρι Βολιωτών

Ετήσια φυλάκιση για κλοπή σε ζευγάρι Βολιωτών

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι ζευγάρι διαρρηκτών από το . Το ζευγάρι εντοπίστηκε τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Α.Τ. Μηλεών, ενώ ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας στο .

Η 34χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στο και δικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης, ποινή που επιβλήθηκε ερήμην και στον 38χρονο,που αναζητείται να συλληφθεί, στο πλαίσιο του υ.

Η γυναίκα και ο σύντροφός της 38 χρονών, , που έχουν απασχολήσει τις αρχές για και ναρκωτικά, στις 5 σήμερα το πρωί έπεσαν σε έλεγχο αστυνομικών του Α.Τ. Μηλεών στην περιοχή Ζερβόχια Αφήσσου.

Οι δύο δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Nissan Sunny, οι του οποίου είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, ο 38χρονος το σταμάτησε λίγο πιο πέρα, βγήκε από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε τρέχοντας μέσα στο .

Η 34χρονη γυναίκα ακινητοποιήθηκε και σε έρευνα των αστυνομικών στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο τηλεοράσεις διαστάσεων 32 και 50 ιντσών δύο συστήματα υπολογιστών, δύο μείκτες ήχου, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ένα ups,αναψυκτικά και ποτά.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν διαρρήξει τα ξημερώματα της Τρίτης στην Άφησσο και φόρτωσαν τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο.

Στο Α.Τ. Μηλεών κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που αναγνώρισε τα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και του αποδόθηκαν, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο των δραστών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση