Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Eθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων
Eθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων

Eθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων

Επίσημη – εθιμοτυπική επίσκεψη, στην ντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής ς Υποστράτηγος Γιάννης και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής ς Βασίλης Μαρκογιαννάκης.

Αρχικά η αντιπεριφερειάρχης, συνεχάρη τόσο το νέο Περιφερειακό Διευθυντή Ι. Τόλια, όσο και το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Β. Μαρκογιαννάκη για τα νέα τους καθήκοντα που αναλαμβάνουν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που επιτελούν.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής ς, η κα. Κολυνδρίνη τους ευχαρίστησε για τον ζήλο που επιδεικνύει η Ελληνική Αστυνομία τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο να επιλύσει προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και να παρέμβει σε δύσκολες συνθήκες κυρίως καιρικές.

Τονίστηκε από όλες τις πλευρές, η αγαστή και καρποφόρο της Αστυνομίας και της Περιφέρειας ς, κάτι που με πεποίθηση εκφράστηκε θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. και Μαρκογιαννάκης ευχαρίστησαν την αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή και ευχήθηκαν τη συνέχεια της άριστης ς που είχαν μέχρι τώρα.

Άλλες επισκέψεις

Οι κ.κ. Τόλιας και Μαρκογιαννάκης επισκέφθηκαν επίσης τον διοικητή της 32ης  Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο στρατόπεδο «Γεωργούλα» στη Νέα Ιωνία, Ταξίαρχο  Παπαδόπουλο Ευάγγελο, τον διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, Ταξίαρχο   Ματζουράνη Γεώργιο, τον διοικητή του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (Π.Ε.Β.) στο Βελεστίνο, Συνταγματάρχη Τεχνικού  Γεώργιο Ουρουμίδη, τον διοικητή της 111 Π.Μ. στη Νέα Αγχίαλο, Σμήναρχο  Γεώργιο Λαγουδάκη, καθώς και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλη Μπασδάνη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση