Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εθιμοτυπική επίσκεψη Δωροθέας Κολυνδρίνη στη ΔΑΜ
Εθιμοτυπική επίσκεψη Δωροθέας Κολυνδρίνη στη ΔΑΜ

Εθιμοτυπική επίσκεψη Δωροθέας Κολυνδρίνη στη ΔΑΜ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, όπως κάθε χρόνο παραμονές εορτών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, πραγματοποίησε την Μ. Τετάρτη 24-04-2019, η και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενόψει των εορτών του Πάσχα, ανταλλάσσοντας ευχές με τα στελέχη και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Βασ. Καραϊσκο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Α΄ Μιλτ. Αλεξάκη και τον Διοικητή Ασφαλείας  Γ. Ντιζέ, τους οποίους συνεχάρη για το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στο Νομό Μαγνησίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την άριστη συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνση Μαγνησίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όλα αυτά τα χρόνια ειδικά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, τονίζοντας παράλληλα και το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνουν καθημερινά οι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από την πλευρά τους τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ευχαρίστησαν την κ. Κολυνδρίνη για την επίσκεψή της, εξήραν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους όλα αυτά τα χρόνια που ήταν προς όφελος των πολιτών και της ευχήθηκαν καλή Ανάσταση, αλλά και καλή επιτυχία στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

 

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση