Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΤΡΙΚΑΛΑ / Εθιμοτυπικές επισκέψεις του ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας και του Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων σε Αρχές του νομού
Εθιμοτυπικές επισκέψεις του ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας και του Διευθυντή  Αστυνομίας Τρικάλων σε Αρχές του νομού

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας και του Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων σε Αρχές του νομού

 Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ και ο Διευθυντής Αστυνομίας Τρικάλων, Α/Δ’  ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν σήμερα (22-02-2018) Αρχές και του νομού Τρικάλων.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Γενικός Περιφερειακός και ο Διευθυντής Αστυνομίας Τρικάλων συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομο, το Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητο, τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων,  Χρήστο Μιχαλάκη, το δήμαρχο Τρικκαίων  Δημήτριο Παπαστεργίου, το δήμαρχο Καλαμπάκας  Χρήστο Σινάνη και το διοικητή της ΣΜΥ Τρικάλων, Ταξίαρχο  Δημήτριο ΤΣΙΠΙΔΗ.

Οι λειτουργοί της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών Αρχών ευχήθηκαν στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας και το Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση