Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εθελοντική αιμοδοσία στη ΔΑΜ
Εθελοντική αιμοδοσία στη ΔΑΜ

Εθελοντική αιμοδοσία στη ΔΑΜ

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, στη , στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη  της ΕΛ.ΑΣ. Αγ. Αρτεμίου στις 20 Οκτωβρίου .

Από το πρωί η προσέλευση των αστυνομικών είναι ικανοποιητική όχι μόνο από υπηρεσίες που στεγάζονται στη Διεύθυνση αλλά κι από της περιφέρειας, όπως το Α.Τ. Ρ.Φεραίου και το Α.Τ. Β.Πηλίου.

Ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας , Αστυνομικός Διευθυντής Θαν. Καλαμπόκας είπε: “όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τιμώντας την μνήμη του , διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία. Η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου βρίσκεται από το πρωί για τους αστυνομικούς που θέλουν να δώσουν για την της Διεύθυνσης Αστυνομίας και να μας φιλά ο Άγιος. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εθελοντές αιμοδότες. Και εγώ και ο Διευθυντής κ. Αλεξάκης όπως και πολλοί συνάδελφοι είναι εθελοντές αιμοδότες”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση