Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εθελοντική αιμοδοσία στη ΔΑΜ
Εθελοντική αιμοδοσία στη ΔΑΜ

Εθελοντική αιμοδοσία στη ΔΑΜ

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη  της ΕΛ.ΑΣ. Αγ. Αρτεμίου στις 20 Οκτωβρίου .

Από το πρωί η προσέλευση των αστυνομικών είναι ικανοποιητική όχι μόνο από υπηρεσίες που στεγάζονται στη Διεύθυνση αλλά κι από τμήματα της περιφέρειας, όπως το Α.Τ. Ρ.Φεραίου και το Α.Τ. Β.Πηλίου.

Ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Θαν. Καλαμπόκας είπε: “όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τιμώντας την μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία. Η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου βρίσκεται από το πρωί για τους αστυνομικούς που θέλουν να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και να μας φιλά ο Άγιος. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εθελοντές αιμοδότες. Και εγώ και ο Διευθυντής κ. Αλεξάκης όπως και πολλοί συνάδελφοι αστυνομικοί είναι εθελοντές αιμοδότες”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θ’ Διεθνές επιστημονικό συνέδριο - https://t.co/n4pBZ3iHIs -

  • No Burn: Η καύση σκουπιδιών γενικεύεται σε όλη τη χώρα - https://t.co/7UHo9DvDzh -

  • Κατά της εγκατάστασης των Ανεμογεννητριών σε Ασπροπόταμο και Άγραφα ο Α. Ακρίβος  - https://t.co/bvGAIfJvvi -

"Αλιεύοντας" την είδηση