Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Η ερωτική της αντίζηλος πίσω από τον θάνατο της 48χρονης στον Άγ. Παντελεήμονα

Η ερωτική της αντίζηλος πίσω από τον θάνατο της 48χρονης στον Άγ. Παντελεήμονα

Με ηλεκτρικό σίδερο την σκότωσε

Στην άκρη του νήματος έφτασαν οι Αστυνομικές αρχές σχετικά με το , που είχε συγκλονίσει στον , με μια 48χρονη γυναίκα νεκρή, τυλιγμένη μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι της ερωτικής της αντίζηλου, καθώς μια 27χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές που ζήλευε την 48χρονη μοδίστρα είναι πίσω από τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η δολο είχε σχέση με τον εργοδότη της άτυχης Κινέζας. Η 48χρονη, μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε στο παρελθόν σχέση με τον εργοδότη της με τη νεαρή από το Μπαγκλαντές να τη ζηλεύει σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσει στη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται, πως η 48χρονη μοδίστρα με κατ από την Κίνα είχε εξαφανιστεί στις 24 Οκτωβρίου. Ο εργοδότης της την αναζητούσε επί δύο ημέρες. Μάλιστα με έναν φίλο του είχαν πάει στο διαμέρισμά της, αλλά δεν είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν. Το σπίτι έμοιαζε άδειο.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα από το σπίτι άρχισε να αναδύεται μια δυσάρεστη οσμή. Οι γείτονες ειδοποίησαν ξανά τον εργοδότη της 48χρονης. Στην δεύτερη στο σπίτι αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο .

Η γυναίκα ήταν κάτω από το κρεβάτι της, με το κεφάλι μέσα σε σακούλα, το κορμί τυλιγμένο με σεντόνι, τα χέρια και τα πόδια δεμένα και γύρω από το λαιμό είχε τυλιγμένο ένα κασκόλ.

Φαίνεται ότι η δολο της είχε σκοπό να ξεφορτωθεί το , αλλά δεν πρόλαβε και έτσι το έγκλημα αποκαλύφθηκε.

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η ίδια η 27χρονη από το Μπαγκλαντές πήγαν μαζί στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα και άρχισαν να τσακώνονται. Τελικά η νεαρή από το Μπαγκλαντές χτύπησε στο κεφάλι την 48χρονη με ένα ηλεκτρικό σίδερο και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με τα χέρια της προκαλώντας της ασφυξία.

Οι «έδεσαν» την υπόθεση καθώς βρήκαν τμήμα του δακτυλικού αποτυπώματος της 27χρονης στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η 27χρονη μπήκε από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που την εξέτασαν επανειλημμένα στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και «υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της».

Πηγή: thecaller.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση