Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Έργα αστυνομικών για τη στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών
Έργα αστυνομικών για τη στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Έργα αστυνομικών για τη στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Χειροποίητες  λαμπάδες,  σαπουνάκια, πλεκτά καλαθάκια κ.ά. είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, στο bazaar που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνoύς Ένωσης Αστυνομικών με την συνεργασία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκος ανέφερε ότι δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό το bazaar, αποδεικνύοντας   “ότι είμαστε δίπλα στον πολίτη και υπηρετούμε τον πολίτη κι αυτός είναι κι ένας άλλος τρόπος, να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας.
Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης, είναι πολυτάλαντοι.
Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου που είναι αφοσιωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους και να μας εκπλήσσουν με τα ταλέντα τους”.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας Σοφία Ιωάννου, είπε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο που η Αστυνομική Διεύθυνση στέκεται δίπλα κι έμπρακτα στηρίζει τις ανάγκες του Συλλόγου. “Μας συγκινεί και ευχαριστούμε όλους για τις δημιουργίες τους και τους θέλουμε κοντά μας γιατί οι ανάγκες του Συλλόγου είναι μεγάλες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Στ. Καρκάλης , ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι αστυνομικοί εθελοντικά από τον προσωπικό τους χρόνο έφτιαξαν αυτές τις δημιουργίες τις οποίες προσφέρουν στον κόσμο, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών.  “Προσπαθούμε να προσφέρουμε με δράσεις, όχι μόνο στους συμπολίτες μας αλλά και στους συναδέλφους μας. Διοργανώνουμε περιπάτους σε ιστορικά μνημεία, εκδηλώσεις για τα παιδιά και συνεργασίες με διάφορους συλλόγου, κωπηλατικούς ή ιππικούς κ.ά.” σημείωσε.

Ο γεν. γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κ. Ευθυμίου είπε ότι η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει ότι είναι κοντά στους πολίτες κι ευχήθηκε “καλό Πάσχα” και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Για τις δημιουργίες τους μίλησαν και οι αξιωματικοί Βήκα Ελένη, Τσέτσου Ευαγγελία και Χρύσα Παπαποστόλου, λέγοντας  ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνδράμουν στις ανάγκες των συλλόγων.

Δημιουργίες υπήρχαν κι από τις αξιωματικούς Ζωή Ζήνδρου, Κάλλιαρη Δέσποινα, Κωτσάκη Μαρίνα, Ματζιούρα Χριστίνα, Στάθη Ειρήνη, Δημοπούλου Δήμητρα, Χατζηπλή Βάσω, Κυριακή Δέσποινας, Ιωάννα Κοσμά και τον Κοτσάκη Σωτήρη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε λίγη ώρα, η πλειοψηφία των δημιουργιών είχε πουληθεί.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών, ενώ ο Διευθυντής ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος ευεργέτης της πόλης Χαρ. Τσιμάς θα διαθέσει κι αυτός 500 ευρώ για τις ανάγκες του Συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Νοσοκομείο Βόλου 35χρονος μετά από κατάποση φυτοφάρμακου #κατάποσηφυτοφάρμακου - https://t.co/S2SS60gtkj -

  • Παραδοσιακά #χορευτικά στην παραλία του Βόλου #χορευτικά - https://t.co/qUZDzMXVmu -

  • Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο στον Αλμυρό #οδηγούσεμεθυσμένος - https://t.co/bj959jYgS4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση