Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επτά συλλήψεις σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μαγνησία
Επτά συλλήψεις σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μαγνησία

Επτά συλλήψεις σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μαγνησία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (05-06-2018) τις πρωινές ώρες στο νομό Μαγνησίας (Aλιβέρι και Νεάπολη) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και
συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και του Αστυνομικού
Τμήματος Βόλου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν (7) άτομα και συγκεκριμένα:
– πέντε (5) άτομα, ηλικίας από 29 έως 56 ετών, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
– δύο (2) άτομα, ηλικίας 29 και 41 ετών, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας 41χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ε. όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ προέκυψε ότι στερούνταν στοιχείων κυκλοφορίας καθώς του είχαν αφαιρεθεί για προγενέστερες παραβάσεις, ενώ το όχημα στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Επίσης συνελήφθη 29χρονος καθώς οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ είχε προχωρήσει σε μεταβολή στοιχείων του κινητήρα.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά 33 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 18 λοιπές παραβάσεις.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα για ρευματοκλοπή καθώς σε ελέγχους που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι 39χρονος αθίγγανος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 5.000 , 36χρονη Αλβανίδα ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην επιχείρηση ύψους 3.000 , 44χρονος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για οκτώ χρόνια προκαλώντας ζημιά στην επιχείρηση ύψους 8.000 ευρώ, 56χρονη ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην επιχείρηση ύψους 4.000 ευρώ και τέλος 44χρονος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην επιχείρηση ύψους 4.000 ευρώ.

Επίσης βεβαιώθηκαν συνολικά (33) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (18) λοιπές παραβάσεις.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Βρέθηκε στη Λάρισα
Εν τω μεταξύ, στη Λάρισα βρέθηκε δίκυκλο που είχε κλαπεί στις 22 Μαΐου από το Βόλο.
Το δίκυκλο, βρέθηκε σήμερα από αστυνομικούς στη Λάρισα. Είχε κλαπεί στις 22 Μαΐου από το Βόλο κι αποδόθηκε στον 30χρονο ιδιοκτήτη του δικύκλου.
 Οδηγούσε χωρίς
Χωρίς , εντοπίστηκε να οδηγεί 23χρονος που συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.ου.
Ο  νεαρός συνελήφθη στο Ριζόμυλο να οδηγεί Ε. όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθησαν ένας 36χρονος Αλβανός και μια 27χρονη ομοεθνής του κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου, ένας 28χρονος Αλβανός, καθώς και οι τρεις στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, κατελήφθη 54χρονος Βούλγαρος να επαιτεί στο κέντρο του Βόλου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση