Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » “Έψηναν” ανήλικο μαθητή μέσω διαδικτύου να στείλει γυμνές του φωτογραφίες
“Έψηναν” ανήλικο μαθητή μέσω διαδικτύου να στείλει γυμνές του φωτογραφίες

“Έψηναν” ανήλικο μαθητή μέσω διαδικτύου να στείλει γυμνές του φωτογραφίες

Γι πόπειρα προβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και πορνογραφία ανηλίκων συνελήφθησαν από την ,ένας 45χρονος ιδιωτικός από την Πτολεμαΐδα κι ένας Λαρισαίος .

Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου. Ο 45χρονος διαχειρίζονταν προφίλ στο Facebook με ψεύτικα στοιχεία κι από τις 6 Φεβρουαρίου μέσω του προφίλ μαζί με τον 18χρονο προσέγγισαν 17χρονο μαθητή Λυκείου και του ζητούσαν να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες.

Μάλιστα, προκειμένου να τον πείσουν, του έστελναν γυμνές φωτογραφίες άλλων ατόμων. Επίσης του ζήτησαν να δεχτεί να συμμετέχει σε ασλγείς πράξει έναντι χρηματικής αμοιβής 100 – 150 ευρώ.

Ο επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία και χθες το απόγευμα, ο Λαρισαίος έφθασε με τρένο από τη Λάρισα στο Βόλο, προκειμένου να συναντηθεί με τον 17χρονο μαθητή και να πάνε και οι δύο στη Θεσσαλονίκη, όπου τους περίμενε σε ξενοδοχείο ο 45χρονος.

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικούς Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη κι εντόπισαν τον 45χρονο στο ξενοδοχείο. Μάλιστα κατασχέθηκαν δύο τηλέφωνα στα οποία περιέχονταν πορνογραφικό υλικό.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση