Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επεισόδιο για οικονομικές διαφορές στη Σκιάθο
Επεισόδιο για οικονομικές διαφορές στη Σκιάθο

Επεισόδιο για οικονομικές διαφορές στη Σκιάθο

Δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σχηματίστηκε σε βάρος 66χρονου από αστυνομικούς του , ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 54χρονου που συνέδραμε τον 66χρονο.
Ο 66χρονος είχε οικονομικές διαφορές με 67χρονο άνδρα. Ο 54χρονος υπέδειξε στον 66χρονο που θα βρει τον 67χρονο και ο δεύτερος  μετέβη προχθές, στην οικία του 67χρονου όπου τον περίμενε με ξύλινο κοντάρι.
Όταν έφθασε του ο άνδρας, ο 66χρονος του επιτέθηκε με το κοντάρι στο σώμα προκαλώντας του τραύματα, ενώ επιχείρησε να τον τραυματίσει και στο . Σ
τη συνέχεια, ο δράστης, διέφυγε με το όχημα του 54χρονου που του είχε δανείσει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 67χρονος διακομίσθηκε στο Κ.Υ. του νησιού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ το συμβάν  το κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία.

Συνελήφθησαν να οδηγούν χωρίς

Για χωρίς , συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς του Περιφέρειας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων συνελήφθησαν δύο δικυκλιστές από αστυνομικούς του Περιφέρειας καθώς οδηγούσαν να στερούμενοι άδειας ικανότητας ς.

Επίσης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 30 και 23 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση