Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επίδοση ιστορικού τόμου της Αστυνομίας στον μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού
Επίδοση ιστορικού τόμου της Αστυνομίας στον μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού

Επίδοση ιστορικού τόμου της Αστυνομίας στον μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού

          Τον μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα στο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο αστυνομικός δ/ντής ς ταξίαρχος Μιλτιάδης Αλεξάκης.

 

Ο κ. Αλεξάκης του προσέφερε , εκ μέρους του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας και του προέδρου του  Γεράσιμου Καραμπελιά, καθηγητού του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου , τον ιστορικό τόμο, υπό τον τίτλο «Αναζητώντας τον ένοχο και επιβάλλοντας την τάξη – Η στην αναζήτηση ρόλου τα χρόνια του αγώνα της ανεξαρτησίας 1821-1830», του συγγραφέα Θανάση Χρήστου.

Πρόκειται για σύγγραμμα που στοχεύει στην ανάδειξη της διαχρονικής ιστορικής ς των αστυνομικών σωμάτων της πατρίδας , τα οποία προσέφεραν τις τους στον λαό, από καταβολής σύστασης του ελληνικού κράτους, σε εποχές ειρήνης και πολέμου, με ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία, έχοντας ως γνώμονα την εμπέδωση της τάξης, της ασφάλειας και της ευνομίας του κοινωνικού συνόλου.

Ο επίσκοπος ευχαρίστησε για την ευγενική προσφορά του πολύτιμου ιστορικού υ, που εκδόθηκε με την ευκαιρία της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, και ευχήθηκε ολοθύμως στον ταξίαρχο για την προ του υ της ΕΛ.ΑΣ. επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση