Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επίδοση ιστορικού τόμου της Αστυνομίας στον μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού
Επίδοση ιστορικού τόμου της Αστυνομίας στον μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού

Επίδοση ιστορικού τόμου της Αστυνομίας στον μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού

          Τον μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα στο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο αστυνομικός δ/ντής Μαγνησίας ταξίαρχος Μιλτιάδης Αλεξάκης.

 

Ο κ. Αλεξάκης του προσέφερε , εκ μέρους του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας και του προέδρου του  Γεράσιμου Καραμπελιά, καθηγητού του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, τον ιστορικό τόμο, υπό τον τίτλο «Αναζητώντας τον ένοχο και επιβάλλοντας την τάξη – Η στην αναζήτηση ρόλου τα χρόνια του αγώνα της ανεξαρτησίας 1821-1830», του συγγραφέα Θανάση Χρήστου.

Πρόκειται για σύγγραμμα που στοχεύει στην ανάδειξη της διαχρονικής ιστορικής πορείας των αστυνομικών σωμάτων της πατρίδας , τα οποία προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον λαό, από καταβολής σύστασης του ελληνικού κράτους, σε εποχές ειρήνης και πολέμου, με ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία, έχοντας ως γνώμονα την εμπέδωση της τάξης, της ασφάλειας και της ευνομίας του κοινωνικού συνόλου.

Ο επίσκοπος ευχαρίστησε για την ευγενική προσφορά του πολύτιμου ιστορικού έργου, που εκδόθηκε με την ευκαιρία της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, και ευχήθηκε ολοθύμως στον ταξίαρχο για την προαγωγή του έργου της επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση