Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα από τη Ν. Αγχίαλο
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα από τη Ν. Αγχίαλο

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα από τη Ν. Αγχίαλο

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα από το αεροδρόμιο . Αγχιάλου για και συνελήφθησαν,  από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού. Πρόκειται για  δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Ερυθραίας, ηλικίας 26 και 27 ετών, κατηγορούμενες για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών και της ψευδούς ανωμοτί ς.
Οι συλληφθείσες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την ελληνική επικράτεια με προορισμό τις , επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ  οι ίδιες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν να οδηγούν 10 άτομα σε Βόλο και Σκιάθο.

Από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου συνελήφθησαν εννέα δικυκλιστές να οδηγούν στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, εκ των οποίων οι δύο στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Επίσης από αστυνομικούς του συνελήφθη δικυκλιστής να οδηγεί επίσης, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακόμη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη 34χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με βάρους 1,17 γρ.

Καταδικαστικές αποφάσεις
Δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν .
Συνελήφθη ένας  49χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή ς 12 μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία κι ένας  31χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις, μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών με ποινή ς τριών μηνών και τρεις αποφάσεις μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και δύο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινές φυλάκισης τριών μηνών και έξι μηνών αντίστοιχα, όλες για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Τέλος, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 28χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές και 24χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής ς.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση