Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επιχείρησαν να εξαπατήσουν Βολιώτες με το πρόσχημα τροχαίων ατυχημάτων
Επιχείρησαν να εξαπατήσουν Βολιώτες με το πρόσχημα τροχαίων ατυχημάτων

Επιχείρησαν να εξαπατήσουν Βολιώτες με το πρόσχημα τροχαίων ατυχημάτων

Κρούσμτα απόπειρας απάτης σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο Βόλο από επιτήδειους με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ηλικιωμένοι Βολιώτες έχουν δεχτεί τηλεφωνήματα από άγνωστο άνδρα που μιλάει ελληνικά, με το πρόσχημα ότι συγγενικά τους πρόσωπα έχουν εμπλακεί σε τροχαίο με τραυματισμό, ζητούν χρήματα για να αποφύγουν δήθεν περιπέτειες με την Αστυνομία, ενώ ο άντρας ψευδώς ισχυρίζεται ότι καλεί από την Αστυνομία.

Επίσης ακούγεται στη διάρκεια της κλήσης και η φωνή ενός μικρού κοριτσιού να κλαίει.

Η εφιστά την προσοχή στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ενημερώνουν την Αστυνομία και να επικοινωνούν με τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Προανάκριση διενεργεί για τις καταγγελίες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συνελήφθησαν αθίγγανοι για ρευματοκλοπή

Εν τω μεταξύ, για ρευματοκλοπή συνελήφθησαν τρεις αθίγγανοι ηλικίας 25, 33 και 50 ετών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε συν με κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος, ο 33χρονος και ο 50χρονος ρευματοδοτούσαν τα σπίτια τους παράνομα για επτά μήνες, προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 600 ευρώ για τον 25χρονο και 33χρονο και 800 ευρώ για τον 50χρονο.

Συνελήφθη με χάπια

ια κατοχή ναρκωτικών χαπιών συνελήφθη 49χρονος σήμερα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 τυποποιημένα χάπια υπνοστεντόν, τα οποία κατείχε ο συλληφθείς, στερούμενος σχετικής ς συνταγής.

Εκτελούσαν παράνομα οικοδομικές στα Μελισσάτικα

Τέλος, για παράβαση του ενικού Οικοδομικού Κανονισμού, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ερ ηλικίας 42 και 52 ετών, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Οι δύο ερ, κατελήφθησαν να εκτελούν κατασκευής περιτοίχισης με πέτρα και τσιμέντο σε σπίτι, ιδιοκτησίας 85χρονου στα Μελισσάτικα.

Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο, ενώ αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση