Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έπαιζαν πόκερ σε καφέ μπαρ στη Σκιάθο
Έπαιζαν πόκερ σε καφέ μπαρ στη Σκιάθο

Έπαιζαν πόκερ σε καφέ μπαρ στη Σκιάθο

  Έπιζν πόκερ οκτώ άτομα σε καφέ μπαρ στη Σκιάθο και  συνελήφθησαν για του Νόμου περί παιγνίων  από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου.

Σε έλεγχο των αστυνομικών κατελήφθησαν οκτώ άτομα, ο 35χρονος ιδιοκτήτης κι επτά άνδρες ηλικίας 53, 30, 36, 42, 38, 29 και 34 να παίζουν πόκερ με μάρκες και χρήματα.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν οι μάρκες και χρηματικό 518 ευρώ και οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε στον περιφερειακό
Τροχαίο υλικών ζημιών, προκάλεσε 49χρονος, ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.
Ο 49χρονος προκάλεσε με το φορτηγό του (χωρίς το ρυμουλκούμενο) υλικών ζημιών στον περιφερειακό, ενώ σε αλκοτέστ που υπεβλήθη , εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 2,05mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,53mg/dL στη δεύτερη.
Συνελήφθησαν με ναρκωτικά 
Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς των Α.Τ. Β.Πηλίου και Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου, συνελήφθη 35χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά και μία ουσία μπεζ κρυσταλλική αγνώστου χημικής σύνθεσης βάρους 1,4γρ. η οποία θα αποσταλεί στη Χημική Υπηρεσία.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη 45χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σε μία νάιλον συσκευασία τητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,58γρ.
Λειτουργούσε χωρίς

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη 38χρονη ιδιοκτήτρια κέντρου αναψυχής, καθώς στερούνταν άδειας ΑΕΠΙ, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική στο κατάστημα, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου που είναι 80db και διαπιστώθηκε μουσική σε ένταση 93db.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση