Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επέτρεψαν στο Ίδρυμα και συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι
Επέτρεψαν  στο Ίδρυμα και συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι

Επέτρεψαν στο Ίδρυμα και συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν οι δύο που το έσκασαν το απόγευμα της Δευτέρας, έκλεψαν ένα και στη συνέχεια ένα ταξί, τα ξημερώματα της Τρίτης από την Πλατεία Τσιγάντε, για να φτάσουν μέχρι τη Στυλίδα, όπου τράκαραν το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψαν, γλιτώνοντας τη .

Οι δύο νεαροί που είναι Έλληνες, ηλικίας 17χρονών, συνελήφθη το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όταν επέστρεψαν και προσπάθησαν να μπουν ξανά στο Ίδρυμα.

Τους δύο ανήλικους αναγνώρισε η – οδηγός ταξί, που της έκλεψαν το αυτοκίνητο και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ανηλίκων.

Οι πήδηξαν από τα κάγκελα του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων και το έσκασαν, ενώ στη συνέχεια έκλεψαν κλέψουν ένα στη και στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν, γιατί έγιναν αντιληπτοί, σταμάτησαν ένα ταξί, έβγαλαν με το ζόρι τη γυναίκα οδηγό, το πήραν και έφυγαν.

Στη συνέχεια εκτυλίχθηκαν σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία: Ένα διαθέσιμο υπηρεσιακό όχημα βγήκε να τους καταδιώξει, ενώ το ταξί μάρκας Skoda Octavia 5, μέσω του περιφερειακού κατευθύνθηκε στη Β' Βιομηχανική Περιοχή και τελικά, αφού οι νεαροί έκαναν προσπάθεια να μπουν στο ύψος της Χαλυβουργίας, άλλαξαν γνώμη και έφτασαν στην ΠΑΘΕ, και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Oι νεαροί δεν ήταν ιδιαίτερα έμπειροι οδηγοί και στο μπλόκο των αγροτών στις Μικροθήβες, χτύπησαν το αυτοκίνητο σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια στη ιέρα του δρόμου, χωρίς όμως να επηρεαστεί η αξιοπιστία του.

Στη συνέχεια και ενώ το ταξί που οδηγούσαν καταδιώκονταν από ένα περιπολικό συνέχισε την πορεία προς Λαμία, όταν στο ύψος της Sovel, το περιπολικό ίδιας μάρκας και μοντέλου, έμεινε από κινητήρα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ενημερώσουν την Αστυνομία της Φθιώτιδας, διότι κατευθυνόταν προς τα εκεί.

Ακολούθησε νέα καταδίωξη από περιπολικά, τόσο του Αλμυρού, όσο και της Φθιώτιδας, με το ταξί να βγαίνει στην παλιά εθνική οδό από τα χωριά της περιοχής προς την Στυλίδα.

Στους στενούς δρόμους της Στυλίδας και κοντά στο δημαρχείο, το ταξί έπεσε σε κολώνα και οι ανήλικοι τρόφιμοι τρόφιμοι του Ιδρύματος αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν και να τραπούν σε φυγή.

Τελικά, αφού διέφυγαν τη , παρά τις έρευνες, οι ανήλικοι επέστρεψαν ξανά στο Βόλο και σήμερα το πρωί προσπάθησαν να μpουν ξανά στο Ίδρυμα, για να συλληφθούν.

Μεγάλη ζημιά πάντως, έπαθε ο νεαρός ιδιοκτήτης του ταξί που σχεδόν αχρήστευσαν οι δύο τρόφιμοι.

O ταξιτζής μόλις το είχε ξεχρεώσει και ανέμενε να δουλέψει για να κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσε, κάτι που τον ανάγκασε να βγάζει το αυτοκίνητο και τις νύχτες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση