Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επέτειος Γρηγορόπουλου: Στον Συνήγορο του Πολίτη στέλνει η ΕΛ.ΑΣ. περιστατικά «αστυνομικής βίας»
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Στον Συνήγορο του Πολίτη στέλνει η ΕΛ.ΑΣ. περιστατικά «αστυνομικής βίας»

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Στον Συνήγορο του Πολίτη στέλνει η ΕΛ.ΑΣ. περιστατικά «αστυνομικής βίας»

Στον Συνήγορο του Πολίτη ποστέλλει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίς βίντεο και αναφορές, που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, σχετικά με περιστατικά «αστυνομικής ς», κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων για την 11η επέτειο από τη του .

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους πολίτες που έχουν αντίστοιχο υλικό ή θεωρούν ότι έχουν υποστεί βία σε αν περιστατικά να απευθυνθούν στον μηχανισμό διερεύνησης του οργανισμού.

Αναλυτικά η του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

«Το αποστέλλει στον εθνικό μηχανισμό διερεύνησης περιστατικών αυθαιρεσίας του Συνηγόρου του Πολίτη, βίντεο και αναφορές, που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, σχετικά με περιστατικά «αστυνομικής βίας», κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων και πορειών στη μνήμη του Α. ρηγορόπουλου, με την παράκληση να διερευνηθούν κατά προτεραιότητα.

Παράλληλα, καλούνται πολίτες, που έχουν αντίστοιχο υλικό ή είναι μάρτυρες ή θεωρούν ότι έχουν υποστεί βία σε αν περιστατικά, να αποτανθούν στον προαναφερθέντα μηχανισμό διερεύνησης του Συνηγόρου του Πολίτη».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση