Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Επεισόδιο προκάλεσαν ανήλικοι στο Βόλο
Επεισόδιο προκάλεσαν ανήλικοι στο Βόλο

Επεισόδιο προκάλεσαν ανήλικοι στο Βόλο

Ένας 16χρονος υπήκοος Αλβανίας που επέβαινε σε ποδήλατο που οδηγούσε συνομίληκός του Βολιώτης ακολουθούμενος από επίσης Βολιώτες 17 ετών,  14 ετών  και  17 ετών, άρχισε να εξυβρίζει περαστικό  άντρα, ο οποίος τράπηκε σε

φυγή.
Το περιστατικό συνέβη χθες στις  21:40  στον Βόλο και 47 ετών, ιδιοκτήτης καταστήματος, αφού διαπίστωσε τα τεκταινόμενα εξήλθε της επιχείρησής του, κάνοντας παρατήρηση στον   ανήλικο, προκειμένου να σταματήσει, πλην όμως αυτός στράφηκε κατά αυτού, εξυβρίζοντας τον και προκαλώντας του σωματικές βλάβες, στο πρόσωπο με τις γροθιές του.
Εν συνεχεία  ένας , ιδιοκτήτης καταστήματος,  ευρισκόμενος εντός καταστήματός του, αφού αντιλήφθηκε το επεισόδιο, άμεσα κατέτρεξε να τους χωρίσει, εντούτοις ο δράστης εναντιώθηκε και κατ' αυτού, εξυβρίζοντάς τον και χτυπώντας τον, ομοίως με γροθιές στο πρόσωπο.
Ακολούθως, ο 16χρονος Αλβανός  με τη γροθιά του έσπασε εισόδου παρακείμενου καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, μαζί με τους ετέρους ανήλικους φίλους του, όμως λόγω τραυματισμού του στο δεξί χέρι, ένεκα της προγενέστερης θραύσης του υαλοπίνακα, μετέβη, μέσω σταθμού Ε.Κ.Α.Β. στο . Οι  παθόντες μηνύθηκαν από τους δράστες για τα : ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΑΔΥΑΜΩ ΑΤΟΜΩΝ,ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ και
ΑΠΕΙΛΗ.
Ο δράστης μετά της μητέρας του   36χρονης  συνελήφθησαν για τα : ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ και ΑΠΕΙΛΗ.
Επίσης στις  11:20 σήμερα  14/06/2022 στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος , διότι σε βάρος του εκκρεμεί  του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία καταδικάσθηκε σε φυλάκισης  δύο (2) ετών, για τηνπράξη της κλοπής κατ΄ εξακολούθηση.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση