Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αλλοδαπές μάλωσαν για άνδρα σε χώρο άθλησης στο Βόλο
Αλλοδαπές μάλωσαν για άνδρα  σε χώρο άθλησης στο Βόλο

Αλλοδαπές μάλωσαν για άνδρα σε χώρο άθλησης στο Βόλο

Επεισόδιο μεταξύ δύο αλλοδαπών γυναικών, σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε γυμναστήριο – χώρο άθλησης στο Βόλο, ενώ η μία εξ' αυτών τραυμάτισε την άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 25χρονη αλλοδαπή, τραυμάτισε 33χρονη αλλοδαπή με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι.

Η 33χρονη τραυματίστηκε στον τένοντα, χωρίς να συντρέχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία της, ενώ η 25χρονη δράστιδα συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Οι δύο γυναίκες καυγάδισαν για προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους για αντρικό πρόσωπο.

Κατείχε όπλο χωρίς άδεια

Εν τω μεταξύ, για παράβαση του Νόμου περί Όπλων συνελήφθη 60χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μονόκαννο κυνηγητικό όπλο, το οποίο κατείχε στερούμενος σχετικής άδειας.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου, συνελήφθη 26χρονος Αλβανός χωρίς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης, ενώ της ίδιας υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου, συνέλαβαν 21χρονο καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. στερούμενος άδειας ικανότητας ς.

Επίσης, από αστυνομικούς της , συνελήφθη 27χρονος Αλβανός καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος άδειας ικανότητας ς, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη 43χρονος ιδιοκτήτης καφέ μπαρ καθώς εντοπίστηκε να παίζει στο κατάστημα μουσική σε 93db έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου που είναι 80db.

σαν με ναρκωτικά

Για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθησαν τρία άτομα, από αστυνομικούς της και του Α.Τ. Β.Πηλίου.

Από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα στο Βόλο δύο ηλικίας 29 και 18 ετών, καθώς σε έλεγχο που τους έγινε (κινούνταν πεζή), βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 292,22 γρ. κάνναβης.

Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθη 21χρονη καθώς στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χασίς βάρους 0,3γρ. κι ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα χασίς και καπνού βάρους 0,4γρ., ενώ της ίδιας υπηρεσίας συνέλαβαν 36χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίπλωμα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση