Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αλλοδαπές μάλωσαν για άνδρα σε χώρο άθλησης στο Βόλο
Αλλοδαπές μάλωσαν για άνδρα  σε χώρο άθλησης στο Βόλο

Αλλοδαπές μάλωσαν για άνδρα σε χώρο άθλησης στο Βόλο

Επεισόδιο μεταξύ δύο αλλοδαπών γυναικών, σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε – χώρο άθλησης στο Βόλο, ενώ η μία εξ' αυτών τραυσε την άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 25χρονη αλλοδαπή, τραυμάτισε 33χρονη αλλοδαπή με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι.

Η 33χρονη τραυματίστηκε στον τένοντα, χωρίς να συντρέχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία της, ενώ η 25χρονη δράστιδα συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Οι δύο γυναίκες καυγάδισαν για προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους για αντρικό πρόσωπο.

Κατείχε χωρίς άδεια

Εν τω μεταξύ, για παράβαση του Νόμου περί Όπλων συνελήφθη 60χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μονόκαννο κυνηγητικό , το οποίο κατείχε στερούμενος σχετικής άδειας.

Επίσης, από αστυνομικούς του , συνελήφθη 26χρονος Αλβανός χωρίς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης, ενώ αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας σε συν με αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου, συνέλαβαν 21χρονο καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επίσης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη 27χρονος Αλβανός καθώς κατελήφθη να οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη 43χρονος ιδιοκτήτης καφέ μπαρ καθώς εντοπίστηκε να παίζει στο μουσική σε 93db έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου που είναι 80db.

Συνελήφθησαν με ναρκωτικά

Για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθησαν τρία άτομα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Α.Τ. Β.Πηλίου.

Από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα στο Βόλο δύο νεαροί ηλικίας 29 και 18 ετών, καθώς σε έλεγχο που τους έγινε (κινούνταν πεζή), βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 292,22 γρ. κάνναβης.

Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθη 21χρονη καθώς στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία βάρους 0,3γρ. κι ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα χασίς και καπνού βάρους 0,4γρ., ενώ αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας συνέλαβαν 36χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί , στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

"Αλιεύοντας" την είδηση