Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 37χρονου ληστή πρακτορείου ΟΠΑΠ
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 37χρονου ληστή πρακτορείου ΟΠΑΠ

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 37χρονου ληστή πρακτορείου ΟΠΑΠ

εκδόθηκε  σε βάρος 37χρονου ληστή κατά  υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ, που φέρεται να ήταν το ίδιο άτομο που λήστεψε υπάλληλο του ΣΕΑ Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, από την Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι σε συνέχεια του δελτίου της Κυριακής σχετικά με την εξιχνίαση περίπτωσης ληστείας που διαπράχθηκε στον ΣΕΑ Αλμυρού, την ταυτοποίηση των δύο δραστών και τη σύλληψη ενός 26χρονου εκ των δραστών της ληστείας, σε βάρος του 37χρονου συνεργού του συλληφθέντος εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή .

Επιπλέον, από την αστυνομική προέκυψε ότι, ο εν λόγω δράστης, το Σάββατο 05-03-2022 το βράδυ διέπραξε ακόμη μία ληστεία σε τυχερών παιχνιδιών ( στην οδό Γκλαβάνη) στον Βόλο.

Η Αστυνομία ταυτοποίησε τον 37χρονο από το οπτικό υλικό καμερών του καταστήματος και χθες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του. Την προανάκριση διενεργεί η .

Ο 37χρονος. έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε ως πελάτης στο τυχερών παιχνιδιών, ιδιοκτησίας μιας 30χρονης γυναίκας στον Βόλο και με την μαχαιριού σε βάρος γυναίκας, αφαίρεσε από το το χρηματικό των 3.700 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση