Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 37χρονου ληστή πρακτορείου ΟΠΑΠ
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 37χρονου ληστή πρακτορείου ΟΠΑΠ

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 37χρονου ληστή πρακτορείου ΟΠΑΠ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε  σε βάρος 37χρονου ληστή κατά  υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ, που φέρεται να ήταν το ίδιο άτομο που λήστεψε υπάλληλο του ΣΕΑ Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, από την Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι σε συνέχεια του δελτίου της ς σχετικά με την εξιχνίαση περίπτωσης ς που διαπράχθηκε στον ΣΕΑ Αλμυρού, την ταυτο των δύο δραστών και τη σύλληψη ενός 26χρονου εκ των δραστών της ς, σε βάρος του 37χρονου συνεργού του συλληφθέντος εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή .

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο εν λόγω δράστης, το Σάββατο 05-03- το βράδυ διέπραξε ακόμη μία ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών (πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Γκλαβάνη) στον Βόλο.

Η Αστυνομία ταυτοποίησε τον 37χρονο από το οπτικό υλικό καμερών του καταστήματος και χθες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας .

Ο 37χρονος. έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε ως πελάτης στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ιδιοκτησίας μιας 30χρονης ς στον Βόλο και με την μαχαιριού σε βάρος ς, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 3.700 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση