Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ενώσεις Αστυνομικών: «Το Θέατρο “Σκιών” ξανά στη Θεσσαλία»
Ενώσεις Αστυνομικών: «Το Θέατρο “Σκιών” ξανά στη Θεσσαλία»

Ενώσεις Αστυνομικών: «Το Θέατρο “Σκιών” ξανά στη Θεσσαλία»

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, έφτασε σχετικά γρήγορα, μετά το τελικό της ντροπής, τα του οποίου έκαναν τον γύρο του κόσμου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ίσως το πλέον ακατάλληλο γήπεδο για την “φιλοξενία” τέτοιων αγώνων, για να ζήσουμε και πάλι τον “πολιτισμό” και την “αθλητική παιδεία” τέτοιων άρτια οργανωμένων “πολιτιστικών εκδηλώσεων” στη πόλη του Βόλου.

   Άκρως προκλητικό και υποτιμητικό για το κύρος και την αξιοπρέπεια της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, κρίνεται το γεγονός ότι ως τοπικά προϊστάμενη Υπηρεσία, ενημερώθηκε για την διεξαγωγή του τελικού στο Βόλο, από το διαδίκτυο και από τηλεφώνημα του δημάρχου της πόλης στον τοπικό αστυνομικό διευθυντή, γεγονότα που εύλογα γεννούν σε όλους εμάς τα κάτωθι απολύτως λογικά, αν υπάρχει σε όλα αυτά που διαδραματίζονται, ερωτήματα:

  Γιατί δεν ερωτήθηκε καν η ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, όπως έγινε στην Αθήνα με την Γ.Α.Δ.Α. η οποία και αρνήθηκε την διεξαγωγή του τελικού στη πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της ς; Αν δεν μπορεί η Γ.Α.Δ.Α. να διοργανώσει αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, μπορεί η ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ;

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στους αστυνομικούς των νομών μας αλλά λυπούμαστε διότι δεν μας πείθετε! Ενώ ζητήθηκε η των στρατηγών της Γ.Α.Δ.Α. σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού, γιατί δεν δόθηκε το ίδιο δικαίωμα και στη τοπική ΓΕ.Π.Α.Δ., καθώς στη Θεσσαλία υπάρχει γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις της ομαλής διεξαγωγής και αυτό βέβαια δεν είναι το Πανθεσσαλικό, αλλά είναι πασιφανές πως περνά σε δευτερότριτη μοίρα η διασφάλιση της δημόσιας τάξης και προφανώς για κάποιους έχουν αξία άλλα συμφέροντα.

   Σε μια πόλη η οποία λόγω κρουσμάτων covid- 19 νεκρώνει, όπως και πολλές άλλες, τα μεσάνυχτα, με την Πολιτεία να επικαλείται και να κάνει σύνθημα την ατομική ευθύνη, εμείς θα συνωστίσουμε εκατοντάδες αστυνομικούς από όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας και από όλη την Ελλάδα στη πόλη μας, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια , για να  λύσουν κάποιοι τις διαφορές τους μακριά από την έδρα τους;

   Ως Έλληνες θα βάλουμε πάλι πλάτη για όλα, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσουμε σε όλους αυτούς που συναποφάσισαν αυτό το παιχνίδι, ένα εύκολο θύμα, που κάποιοι θα στολίζουν με κοσμητικά σε τηλεοπτικά παράθυρα, αν κάτι δεν πάει καλά μιας και όπως όλοι γνωρίζουμε το μοτο “Η ΑΣΤΥΟΜΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ” “πουλάει” καλά.

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΜΕ!!

  Καταλήγοντας, τιμώντας την στολή μας και τον συνάδελφο που πολεμά πλάι μας, για ακόμη μια φορά θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό προκειμένου να διασφαλίσουμε την τιμή, τη περιουσία και την σωματική ακεραιότητα των συνανθρώπων μας, όπου και αν αυτοί πρόσκεινται, αποποιούμενοι πλήρως το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος που κάποιοι θα προσπαθήσουν και πάλι να μας προσάψουν..

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση