Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ενημερωτική ημερίδα για τη νομοθεσία περί προστασίας των ζώων
Ενημερωτική ημερίδα για τη νομοθεσία περί προστασίας των ζώων

Ενημερωτική ημερίδα για τη νομοθεσία περί προστασίας των ζώων

Πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας

Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα (31-01-2019) το πρωί στο , από τη Διεύθυνση Αστυνομίας με τη συμμετοχή του Φιλοζωικού Σωματείου «Κόσμος και Φύση», με αντικείμενο τη νομοθεσία σχετικά με την των ζώων.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού, αλλά και η συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Ως ομιλητές συμμετείχαν η εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Αγγελική Μπαρτζιώκα, η Αικατερίνη Καρασούτου και η πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Σωματείου «Κόσμος και Φύση» Φλωρίκα Τσιρογιάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου Δέσποινα Κότογλου, ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλμυρού Ευάγγελος Καλαντζής, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Νικόλαος Πρίντζος, ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βόρειων Σποράδων Παντελεήμων Καταραχιάς, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων του Δήμου Βόλου.

Επιπλέον, την ημερίδα παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος , καθώς και πλήθος αστυνομικού, αλλά και πολιτικού προσωπικού των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες ημερίδες που αφορούν στη διεξοδική ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού σε ζητήματα ς των ζώων θα συνεχιστούν με στόχο τη βέλτιστη εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε κάθε συντρέχουσα περίπτωση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση