Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Ενημερωτική ιατρική ημερίδα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Ενημερωτική ιατρική ημερίδα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ενημερωτική ιατρική ημερίδα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Με θέμα «Προτεραιότητες στην πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση του σχετιζόμενου με τροχαία ατυχήματα τραύματος» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ιατρική ημερίδα προχθές (15-05-2017) το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με θέμα «Προτεραιότητες στην πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση του σχετιζόμενου με τροχαία ατυχήματα τραύματος».

Την εν λόγω ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σε συνεργασία με τον καθηγητή Χειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διευθυντή Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Κωνσταντίνο Τεπετέ, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής.

Ο κύριος Τεπετές απευθυνόμενος στο ακροατήριο, αναφέρθηκε τόσο στα μέτρα πρόληψης τραυμάτων σχετιζόμενων με τροχαία ατυχήματα, όσο και στην έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροπέδες σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών στην Αιτωλοακαρνανία - Κατασχέθηκαν 1,18 τόνοι κοκαϊνης… - https://t.co/NV5ZUF2ZP4 -

  • Τριάντα εγκλωβισμένοι στα ερείπια του Ελαγίζ, φόβοι για ισχυρό μετασεισμό - https://t.co/v9ZY7bF1wh -

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση