Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Στο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στο Βόλο

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα το Σαββάτο (10-12-2016) στο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στο Βόλο, με θέμα «Οι επιπτώσεις του άγχους στην υγεία μας».

Τη συνάντηση διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο επίατρος – ειδικός παθολόγος Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος στάθηκε στις αρνητικές συνέπειες και τα δυσάρεστα αποτελέσματα του άγχους στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο επίατρος – ειδικός καρδιολόγος  Δημήτριος Γιαννόγλου, ο οποίος εστίασε στα καρδιακής φύσης προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του άγχους.

Τρίτη κατά σειρά ομιλήτρια ήταν η υπηρεσιακή ψυχολόγος, αστυνόμος Β’ (ΥΓ)  Μαρία Γιαννακού, η οποία αναφέρθηκε στις του άγχους, τις μορφές εκδήλωσής του, καθώς στους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισής του.

Τέλος, πριν από την ολοκλήρωση της ημερίδας ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ταξίαρχος  Ιωάννης Τόλιας, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας.

4 31

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση