Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Στο Συνεδρικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στο Βόλο

 Με επιτυχί πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ιατρική ημερίδα το Σαββάτο (10-12-2016) στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στο Βόλο, με θέμα «Οι επιπτώσεις του άγχους στην υγεία μας».

Τη συνάντηση διοργάνωσε η για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των .

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο επίατρος – ειδικός παθολόγος Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος στάθηκε στις αρνητικές συνέπειες και τα δυσάρεστα αποτελέσματα του άγχους στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο επίατρος – ειδικός καρδιολόγος  Δημήτριος ιαννόγλου, ο οποίος εστίασε στα καρδιακής φύσης προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του άγχους.

Τρίτη κατά σειρά ομιλήτρια ήταν η υπηρεσιακή ψυχολόγος, αστυνόμος Β' (Υ)  Μαρία Γιαννακού, η οποία αναφέρθηκε στις του άγχους, τις μορφές εκδήλωσής του, καθώς στους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισής του.

Τέλος, πριν από την ολοκλήρωση της ημερίδας ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αρχος  Ιωάννης , απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των , του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας.

4 31

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση