Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΙΑΤΡΙΚΑ / Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης στο Βόλο

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική το Σαββάτο (10-12-2016) στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης στο Βόλο, με θέμα «Οι επιπτώσεις του άγχους στην υγεία μας».

Τη συνάντηση διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των .

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο επίατρος – ειδικός Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος στάθηκε στις αρνητικές συνέπειες και τα δυσάρεστα του άγχους στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο επίατρος – ειδικός καρδιολόγος  Δημήτριος Γιαννόγλου, ο οποίος εστίασε στα καρδιακής φύσης προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του άγχους.

Τρίτη κατά σειρά ομιλήτρια ήταν η υπηρεσιακή ψυχολόγος, αστυνόμος Β’ (ΥΓ)  Μαρία Γιαννακού, η οποία αναφέρθηκε στις πηγές του άγχους, τις μορφές εκδήλωσής του, καθώς στους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισής του.

Τέλος, πριν από την ολοκλήρωση της ημερίδας ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας , ταξίαρχος  Ιωάννης Τόλιας, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των , του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας.

4 31

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση