Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ενημερωτικά φυλλάδια σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Ενημερωτικά φυλλάδια σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ενημερωτικά φυλλάδια σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με αφορμή την έναρξη της νέας ς περιόδου, ενημερωτικά και ευχές για καλή χρονιά μοίρασαν σήμερα (11-09-2019) το πρωί σε γονείς και ές, κατά την προσέλευσή τους σε δημοτικά σχολεία των νομών Λάρισας, , Τρικάλων και ς.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που σκοπό έχει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση ών και γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, ιδιαίτερα κατά την μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Στα συγκεκριμένα φυλλάδια, με τη βοήθεια της «Ζωής» και του «Σωτήρη», δίνονται με απλό και κατανοητό τρόπο οδηγίες προς τους μαθητές, ώστε να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Παράλληλα, περιέχονται προς τους γονείς, προκειμένου να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Η ενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και φέτος, καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση