Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ενενήντα εννιάμισι κιλά κάνναβης μετέφεραν δύο άτομα
Ενενήντα εννιάμισι κιλά κάνναβης μετέφεραν δύο άτομα

Ενενήντα εννιάμισι κιλά κάνναβης μετέφεραν δύο άτομα

Μετά πό έλεγχο στυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

 Συνελήφθησαν ένας 32χρονος και ένας 38χρονος, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, σήμερα (23-03-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στο 292ο χιλιόμετρο της Π.Α.Θ.Ε., από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 32 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυ της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ο 32χρονος και ο 38χρονος, κατά τον οποίο βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον ουρανό και το πάτωμα του οχήματος, (87) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (99,5) κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • (99,5) κιλά ακατέργαστης κάνναβης,
  • το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,
  • χρηματικό ποσό (1.170) και
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Πρόκειται για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών  που απασχόλησε από τα ξημερώματα την , καθώς αστυ της ΟΠΚΕ, σε έλεγχο που έκαναν στις 4.00 το πρωί  σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, εντόπισαν 100 κιλά χασίς παρά 600 γραμ. που η εμπορική τους αξία   ξεπερνά τις 150.000ευρώ και συνέλαβαν τους δύο Έλληνες που επέβαιναν στο ΦΙΧ.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν, έχει ελληνικές πινακίδες και ανήκει σε Ιταλό, ενώ τα ήταν κρυμμένα στην οροφή του αυτοκινήτου, που μάλιστα ήταν επενδυμένη με μόλυβδο, για να μην ανιχνεύονται τα .

Πρόκειται για έναν κάτοικο Αθηνών κι  έναν κάτοικο Εύβοιας, ενώ υπήρχαν και έγγραφες δηλώσεις στα ελληνικά και στα τούρκικα για τον προορισμό του αυτοκινήτου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ  προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας
Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας συγχαίρει τους αστυνομικούς  της Ο.Π.Κ.Ε. Μαγνησίας για την τεράστια τους σήμερα τα ξημερώματα.
Η εμπειρία και παρατηρητικότητά  τους, η επιμονή, η υπομονή και το υψηλό αίσθημα του καθήκοντος, οδήγησαν μετά από έλεγχο  στον εντοπισμό και την σύλληψη δύο ημεδαπών στην Π.Α.ΘΕ. οι οποίοι  μετέφεραν με το όχημά τους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο- κρύπτη,100 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Αποδείξατε συνάδελφοι για άλλη μια φορά ότι όταν επωμίζεστε καθαρά αστυνομικό καθήκον , αυτό που συνάδει δηλαδή με τον ρόλο σας και τον σκοπό ίδρυσης και λειτουργίας της Ο.Π.Κ.Ε. καταφέρνετε χτυπήματα όπως αυτό , πανελλήνιου βεληνεκούς, ακόμα και στην υψηλή εγκληματικότητα και στο οργανωμένο έγκλημα.
Με  αντίξοες καιρικές  συνθήκες, με ελλιπή εξοπλισμό και οχήματα, παρά και την ανάλωση σε  πάρεργα όπως τα μέτρα στα γήπεδα και στις πορείες αλλά πάνω από όλα στερούμενοι τις οικογένειές σας για ώρες και μέρες πολλές φορές , εσείς παρ' όλα αυτά τιμάτε τους όρκους σας κι αγόγγυστα προσφέρετε αυτό που επιζητά εναγωνίως πλέον η πολιτεία. Το αγαθό της ασφάλειας.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση