Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ελεύθερος ο Σέρβος οδηγός για το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαρίσης
Ελεύθερος ο Σέρβος οδηγός για το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαρίσης

Ελεύθερος ο Σέρβος οδηγός για το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαρίσης

Ελεύθερος φέθηκε ο 63χρονος Σέρβος οδηγός γι το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 53χρονη Βουλγάρα, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αθηνών – Λαρίσης με κατεύθυνση προς Βόλο.

Ο 63χρονος , βρίσκονταν στα φανάρια επί της Αθηνών και ξεκίνησε όταν το φανάρι άναψε πράσινο. Η 53χρονη βρίσκονταν στη πεζών κι επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Αθηνών, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο οδηγός συνελήφθη για παράβαση του αρ. 302 του Ποινικού Κώδικα – ανθρωποκτονία από και με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Τροχαίο με στο Βελεστίνο

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό δύο ατόμων, οδηγού και συνοδηγού που κυκλοφορούσαν με κλεμμένο όχημα κι ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Βελεστίνο.

Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο 311ο χλμ, στο ύψος του Βελεστίνου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένα άτομο κι επέβαινε ακόμη ένα, εξετράπη δεξιά της πορείας του.

Οδηγός και εγκατέλειψαν το όχημα με κατεύθυνση προς τον Αγ. εώργιο.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Ρ. ου που μετέβησαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι το όχημα έφερε μόνο την πίσω πινακίδα που ήταν πλαστή, ενώ το όχημα είχε κλαπεί στις 10 Δεκεμβρίου από την Ηλιούπολη Αττικής.

Το όχημα μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ρ.ου, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση