Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ελαφρά τραυματίας 18χρονος δικυκλιστής  
Ελαφρά τραυματίας 18χρονος δικυκλιστής  

Ελαφρά τραυματίας 18χρονος δικυκλιστής  

Ένας 18χρονος δικυκλιστής τραυματίστηκε στις 8.30 το βράδυ στην οδό Καλλιθέας, που οδηγεί στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, πριν τη Γεωπονική Σχολή του Π.Θ., όταν το δίκυκλο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας .

Ο νεαρός δικυκλιστής δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και τραυματίστηκε ελαφρά, είχε αισθήσεις και το τραύμα στο κεφάλι δεν ήταν σοβαρό, ενώ στο αυτοκίνητο τύπου 4Χ4 προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου νοσηλεύεται.

Στο σημείο εκτός από την Τροχαία και το ΕΚΑΒ πήγε και πυροσβεστικό όχημα, αλλά οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του τζιπ για το τροχαίο 

Χωρίς δίπλωμα, κατελήφθη να οδηγεί ο που ενεπλάκη στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 8.30 μ.μ., στον παράλληλα δρόμο κάτω από τον περιφερειακό λίγα μετά μακριά από τη Γεωπονική Σχολή στην περιοχή του Φυτόκου, στη συμβολή των οδών Καλλιθέας και Παναγούλη κι είχε ως τον ελαφρύ τραυματισμό νεαρού δικυκλιστή.

Υπενθυμίζεται ότι δίκυκλο που οδηγούσε νεαρός περίπου 18 ετών, και κινούταν επί της οδού Καλλιθέας με κατεύθυνση προς τη Γεωπονική, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε τζιπάκι που οδηγούσε ο 19χρονος και κινούταν επί της οδού Καλλιθέας κι επιχείρησε στροφή επί της Παναγούλη με κατεύθυνση προς το ΕΠΑΛ.

Αποτέλεσμα ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του νεαρού δικυκλιστή, ενώ ο οδηγός του Ι.Χ. τζιπ συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συλλήψεις για σε Βόλο και

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο άτομα, από αστυνομικούς της Ομάδας και της ΟΠΚΕ.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη χθες βράδυ 45χρονος στο Βόλο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 9γρ..

Επίσης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη στην Οδό στο ύψος του Αλμυρού, 23χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς βάρους 2γρ.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Βόλου,

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα 

Εν τω μεταξύ, από αστυνομικούς Α.Τ. Β. Πηλίου, συνελήφθη στην Ιωλκού 49χρονη κι από αστυνομικούς της Τροχαίας συνελήφθησαν στο Βόλο, ένας 18χρονος, ένας 51χρονος, ένας 33χρονος, ένας 65χρονος, ένας 26χρονος, ένας 52χρονος και μια 28χρονη, να οδηγούν όλοι δίκυκλο στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Συνελήφθη 70χρονος για παρεμπόριο 

Για παρεμπόριο συνελήφθη 70χρονος, σήμερα το πρωί δίπλα από τη λαϊκή αγορά του Βόλου, στην οδό Ορμινίου, από την Τουριστική Αστυνομία του Α.Τ. Βόλου.

Σε έλεγχο κατελήφθη ο 70χρονος να ασκεί εμπορική δραστηριότητα και να διαθέτει προς πώλησης βιομηχανικά είδηση (παπλώματα κουβέρτες ομπρέλες κ.ά.) ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό 200 ευρώ.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 40χρονος σήμερα το πρωί στο Βόλο, καθώς στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 χάπια suboxon και δύο lexotanil, στερούμενος ιατρικής συνταγής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση