Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκτροπή Ι.Χ. στο Διμήνι

Εκτροπή Ι.Χ. στο Διμήνι

Τραυματισμένος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ένας 30χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που σήμερα το μεσημέρι, το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από την του και κατέληξε σε κολώνα αυλής σπιτιού στο Διμήνι.

Το αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 106 Rally φαίνεται ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα και ενώ κινούνταν στον κεντρικό δρόμο, έφυγε από την του, έσπασε την τσιμεντένια κολώνα και παραμόρφωσε τα μεταλλικά κάγκελα του σπιτιού, ενώ καταστράφηκε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ειδικά από την πλευρά του συνοδηγού.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του στο Νοσοκομείο , όπου και νοσηλεύεται, ενώ την ώρα του ατυχήματος, στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Διμήνι, ευτυχώς, δεν περνούσαν πεζοί.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, διενεργεί η .

Τροχαίο στο

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, ένα ακόμη τροχαίο προκλήθηκε στο .

Ειδικότερα Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 25χρονος κι είχε κατεύθυνση προς , πιθανώς λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, από πρωινή ελαφρά (ψιχάλα), εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε πέτρινο τοίχο – μάντρα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν τα τούβλα και τα υλικά του μαντρότοιχου να πέσουν σε σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία με τη σειρά της έπεσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.όχημα.

Ο νεαρός οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση