Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του νομού Μαγνησίας
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του νομού Μαγνησίας

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του νομού Μαγνησίας

Εκτετμένη στυνομική επιχείρηση διενεργήθηκε σήμερα (21-08-2018) τις πρωινές ώρες σε περιοχή του νομού ς και συγκεκριμένα σε Αλιβέρι και Νεάπολη, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ς και συμμετείχαν αστυ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Βόλου, του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν (7) άτομα και συγκεκριμένα:

– τέσσερα (4) άτομα, ηλικίας από 40 έως 69 ετών, για στέρηση ς ικανότητας οδήγησης και

– τρία (3) άτομα, ηλικίας 22 έως 47 ετών, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Βεβαιώθηκαν συνολικά (66) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας 69χρονος και τρεις γυναίκες ηλικίας 42, 52 και 50 ετών καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλα στερούμενοι ς ικανότητας οδήγησης.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης συνελήφθησαν τρία άτομα για ρευματοκλοπή καθώς σε ελέγχους που διενήργησαν οι αστυ σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι 22χρονος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 2.000 ευρώ, 47χρονος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 4.000 ευρώ και 40χρονος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 2.000 ευρώ.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθησαν ένας 32χρονος Ιταλός κι ένας 26χρονος Αλβανός καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακόμη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, κατελήφθη ένας 54χρονος Βούλγαρος, να επαιτεί στο κέντρο του Βόλου, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη 28χρονη Αλβανίδα και 33χρονος Αλβανός αντίστοιχα, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση